Marinela Grljušić

U zagrebačkoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, potkraj prošle godine, Marinela Grljušić osvojila je naslov Miss Beauty Hrvatske. Svugdje će naglasiti da voli Požegu, svoj predivni slavonski rodni grad, ali da ju je godinama mamio odlazak u svijet prepun svakojakih mogućnosti.

Svoje je ciljeve, kaže, postizala silnom upornošću, marljivim radom i velikom željom da ostvari ono što je naumila – velik je borac koji nikad ne odustaje. To joj je urođeno još od djetinjstva kada su joj liječnici, kao djetetu, rekli da više nikad neće moći hodati odnosno da će biti osoba s invaliditetom i posebnim potrebama.

Danas itekako hoda, i to sa stilom!

Govori kako je do krune Miss Beauty stigla bez podrške svojih najbližih („Odlučila sam se okušati u nečemu što baš najbolje ne razumiju“), no danas su oni čvrsto uz nju. „Shvatili su da sam i s tom krunom na glavi i dalje ona ista uporna djevojčica koja hrabro i beskompomisno korača prema ciljevima koje si je zacrtala“, dodaje.

„Sama zarađujem, trudim se na najbolji način iskoristiti sve prilike koje mi se ukazuju. Ja sam sigurna da na vrhu naše modne scene ima mjesta i za mene“, puna je optimizma Marinela koja pohađa Zdravstveno veleučilište u Zagrebu te jednoga dana želi raditi kao viša medicinska sestra.

Dosta čita, voli pogledati dobar film, družiti se s prijateljima, a prilično je aktivna na društvenim mrežama, posebice na Instagramu i TikToku.

Fotografije: Tomislav Beroš
Make-up: Vivian Vučić
Odjeća: Mistic Exclusive (Mirsada Jureša) & Boujee (Brankica Capan Vučić)
Zahvaljujemo: Hotel “Stella Maris” (Vodice)

Ostavi komentar