MAJA SPAHIJA

Prekrasna Šibenčanka Maja Spahija koja je nedavno osvojila zavidnu titulu Miss Hrvatske 2015., uljepšala je, eto, stranice ovog časopisa. Maja će našu zemlju predstavljati 19. prosinca u Kini na izboru za Miss Svijeta i iako su pred njom brojne obveze vezane uz pripreme, spremno je pozirala pred objektivom naše Violete Šunić.

Put do najljepše Hrvatice vodio je preko pobjede na izboru za Miss Šibensko-kninske županije na koji se prijavila na nagovor modne agentice Ljilje Stamenković. Prelijepu brinetu trebalo je dugo nagovarati jer ova 22-godišnja arhitektonska tehničarka mnogo se bolje osjeća za crtaćim stolom i na gradilištima nego na modnim pistama. No, na ovom za nju novom polju više se nego odlično snašla te je osvojila žiri ne samo iznimnom ljepotom već i nesvakidašnjim šarmom.

Svojim vitkim stasom, skladnim crtama lica i očaravajućim osmijehom, Maja je kao stvorena za misicu, pa članovi žirija na velikoj završnici u Crikvenici nisu pogriješili odabravši baš nju da predstavlja Hrvatsku u svijetu. Osim ljepote, Maju krase i mnoge druge vrline poput plemenitosti koja se potvrđuje brojnim humanitarnim akcijama u kojima sudjeluje te glazbene nadarenosti koju je, kako sama kaže, naslijedila od svoje obitelji, pa će glazbena izvedba biti dio njene prezentacije na izboru za Miss svijeta gdje će joj konkurirati preko 120 djevojaka.

Veliku podršku Maja ima u obitelji, a isto tako i u arhitektonskom uredu AB inženjering gdje radi te se nada da će u Kinu otputovati potpuno spremna i postići dobar plasman. Svoje slobodno vrijeme ova ljepotica najradije posvećuje svojim kućnim ljubimcima i pjevanju u šibenskom Katedralnom zboru, a nalazi vremena i za dečka s kojim je već dugo u skladnoj vezi.

– Divno je biti Miss Hrvatske, ali vjerujte mi da nije lako! – s osmijehom kaže Maja Spahija i nastavlja:
– Odgovorna sam osoba i sve obaveze odrađujem s maksimalnim angažmanom pa sam i ovu prestižnu titulu shvatila vrlo ozbiljno. Već sam krenula s pripremama i spremna sam dati sve od sebe kako bih svoju zemlju što bolje predstavila. Kako nisam baš tip za naslikavanje taj dio posla mi malo teže pada, ali snimanje za Jet-set bilo mi je posebno zadovoljstvo. Fotografkinja Violeta bila mi je velika podrška i izvukla je iz mene poze i izraze lica za koje nisam ni sanjala da ih mogu odraditi. Jedva čekam da magazin bude objavljen, a i moja obitelj je najavila opsadu šibenskih kioska…

Fotografije: Violeta Šunić
Frizura: Studio Marcela
Šminka: Učilište Profokus
Lokacije: Gallery klub i Omnibus World Workshop

 

Ostavi komentar