LJEPOTICE: Lea Rose

Za sebe će reći da je venezuelska Brazilka koji živi u SAD-u; multikulturalna, sve u svemu – građanka svijeta. Lea Rose je model i pjevačica, njezin božanstven glas zapazili su kad je imala samo šest-sedam godina, da bi s nepunih četrnaest ostvarila svoj prvi javni nastup i to u jednom klubu u Tokiju. Kada je upitate koje su pjevačice na nju najviše utjecale, uvijek ističe ista tri imena: Billie Holiday, Annie Lennox i Rihanna. Od važnijih javnih nastupa izdvaja onaj na festivalu švicarskog radija One FM Lake Parade.

Trenutno surađuje s kubanskim pjevačem i producentom Rikom El Bendecidom, a u budućnosti planira nove projekte s Lenniejem Chenom, menadžerom grupe The Wailers poznate po suradnji s kraljem reggaea Bobom Marleyem. Ima još jednu veliku želju – izdati latino/fusion album. Uz glazbu obožava kulinarstvo i ples, a opušta ju kupanje u čistom smaragdnom moru, pa joj je tako nakana doći jednog ljeta na odmor u Europu, na naš Jadran o kome je čula mnoštvo lijepih priča.

Najljepše se, kaže, osjeća u blizini sretnih ljudi te naravno na pozornici koja je oduvijek bila njezin magnet. A životni san joj je izdati svjetski hit koji bi poslužio kao glazbena kulisa u jednom od Netflixovih filmova temeljenom prema istinitim događajima. Mnogi joj govore da joj je to „nemoguća misija“, ali Lea odgovara: „Tko mi može ukrasti snove?“. Slažemo se; nije rijetkost da se snovi i velike želje na kraju ipak ostvare…

Fotografije: LUIS GOMEZ (www.uniuverse137studios.com)
Instagram: @learose_musica
Snimljeno u Las Vegasu

Ostavi komentar