Lara Spajić

Lara Spajić, 17-godišnja učenica XIII. gimnazije u Zagrebu, modelingom se bavi od svoje 14. godine kada ju je otkrila Tihana Harapin Zelepugin. Lara je od tada nosila mnogo revija, preko šezdesetak, a lani je nastupila na izboru za najbolji model Hrvatske (World Top Model Croatia) i – pobijedila. Na taj je način postala i predstavnica Hrvatske na svjetskom natjecanju World Top Model koji je u prosincu 2016. održan u Milanu.

U konkurenciji 40 finalistica iz cijeloga svijeta, Lara je zapanjila modni svijet svojim jedinstvenim pristupom, izuzetnom samouvjerenošću i samopouzdanjem, svojim znanjem i izgledom, te je doslovno pomela svoju konkurenciju. Pobjedom na tom prestižnom natjecanju osigurala je ugovor u vrijednosti 200 000 eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija Major Model Management iz Milana. Ova pobjeda otvorila joj je vrata na međunarodnoj sceni i već sada dobiva primamljive ponude iz inozemstva i sigurni smo da je ovo samo početak njezine daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga.

Lara je djevojka iz velike obitelji – ima još četvoro braće i sestara. Uz redovno pohađanje gimnazije, uvijek nađe vremena za manekenstvo u kojem doslovno uživa. Obožava nositi modne revije, a iznimno voli i razna snimanja za dizajnere i modne kuće. Pobjeda u Milanu jedan je od najvećih uspjeha hrvatskih modela na svjetskim natjecanjima, a zasluge za to svakako idu UMAH-u (Udruženju manekena Hrvatske) i Robertu Šerbecu, voditelju projekta za Hrvatsku koji su svojim izborom u Zagrebu (listopad, 2016.) napravili pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu. Svojim dugogodišnjim radom i uspješnom suradnjom sa svim hrvatskim modnim agencijama, UMAH je ponovno pokazao da naši modeli zaista pripadaju u vrh svjetske mode.

Fotografije: Igor Dugandžić – Cigo
Šminka: Marija Vrdoljak
Frizura: Montibello Hrvatska
Odjeća: Wedding City & Foch
Cipele: HÖGL

Ostavi komentar