Lana Engerini

Lijepa Lana je odbojkašica. I to ne rekreativka, već igračica odbojkaškog kluba “Nova Gradiška” koji nastupa u prvoj ligi. Premda je od malena zaljubljena u sport i ples, potajno se nadala da će se pojaviti prilika da osvane na stranicama  nekog poznatog magazina. Imala je sreću da ju je u Zagrebu zapazio naš suradnik, i to taman kad se ukrcavala na autobus za svoju Gradišku. To se zove sudbina… Pomalo egzotični izgled zahvaljuje sirijskom podrijetlu i genima oca Mohameda. Nije samo Lana naslijedila ljepotu od svojih roditelja, tu su i sestra blizanke Lamia i Rajka koja se već doselila u Zagreb.

„Cilj mi je doći u Zagreb na studij, volim taj grad i jedva čekam da dođem“, ne skriva Lana svoje skorašnje planove. Zanimljivo je da više voli zimu od ljeta, voli snijeg, voli planine, makar nikad na skije nije stala. Za nadarenu i odličnu sportašicu nikad nije kasno! Jelo koje iznimno voli su  tortilje: „To mi je slabost, moja najdraža hrana, mogla bi ih jesti svaki dan!“

Studij još nije odabrala, ima još godinu i nešto vremena, ali vrlo vjerojatno da će to biti zemljopis. Nimalo čudno jer jako voli putovati. Naravno da je bila u svojoj Siriji, ali zato nije na japanskom otoku Tashirojimi, poznatom i kao – Mačji otok. „Obožavam mačke, to je mjesto kao stvoreno za mene“, smije se Lana.

Fotografije: Violeta Juras
Frizura: Salon Renata (Zagreb, Baruna Trenka 7)
Interijer: Old Pharmacy Pub (Zagreb, Hebrangova 11)

Ostavi komentar