Jedinstveno iskustvo uz Mumm Grand Cordon

Tijekom dvodnevnog partyja u hvarskom Hula Hula beach baru, posjetitelji su uživali u performansu koji im je priredio Mumm.

Mumm_Grand_Cordon_Daring_Delivery_3-jsPredstavljen je najnoviji dizajn Mumm Grand Cordon šampanjca koji je, prilikom svake narudžbe, bio dostavljen na jedinstven način. Luksuzne nove boce su po prvi put u Hrvatskoj bile prenošene dronom preko mora izravno na stol gosta, istovremeno popraćene uzbudljivom glazbom i atraktivnim vizualnim efektima.Mumm_Grand_Cordon_drone_delivery_5-js

Novi dizajn boce je najinovativniji u 189 godina dugoj povijesti Maison Mumma. Ime šampanjca i njegov prepoznatljiv logo ispisani su zlatnim slovima izravno na staklo, a crvena vrpca Cordon Rouge, inspirirana najvišom civilnom nagradom u Francuskoj Légion d’Honneur, utisnuta je u tijelo boce. Legendarna vrpca postala je sinonim za vrhunsku zabavu diljem svijeta popraćenunezaboravnim interaktivnim doživljajem i energičnim glazbenim programom.

Hrvatska se tako ponovo pokazala kao svjetska party destinacija s Hvarom kao domaćinom Mumm partyja. Sličan party se nedavno održao i u New Yorku gdje je javnosti premijerno predstavljen novi dizajn boce. Zvijezda filma Sumrak i globalni brend ambasador Kellan Lutz na motociklu je dostavio šampanjac baš kao i u Mummovom filmu Daring Delivery. Film utjelovljuje Mummovu posvećenost odvažnosti i inovaciji, a Lutz je istaknuo kako je to bio najzahtjevniji projekt što se tiče izvedenih akrobacija.

Ostavi komentar