Helena Krnetić

Devetnaestogodišnja Zagrepčanka četvrta je po redu Miss Supranational Hrvatske. Okrunjena je u lipnju na završnici izbora u Vodicama, a fotografije na našim stranicama potvrđuju da je kruna doista na „pravoj glavi“. Helena je upravo upisala Visoku školu „Aspira“ (studij hotelijerstva i turizma), što joj je bila jedna od nagrada za pobjedu na izboru. Uz modeling, već se godinama bavi i jahanjem, a voli i adrenalinske sportove. Visoka je ravno 180 centimetara, a u obitelji ima dvije sestre i brata.

Djetinjstva se sjeća po životinjama koje je voljela, od pasa i mačaka do kokoši i skakavaca (!), a dobro pamti dan kad je prijateljica na nju naletjela biciklom na što je podsjeća mali ožiljak ispod oka. Kad razmišlja o budućnosti, zasad je u dvojbi: svidjelo bi joj se biti stjuardesa, ali i profesorica hrvatskog jezika. Srećom, ima još vremena iskristalizirati svoj izbor…

Zadnje četiri godine živjela je u Splitu gdje je pohađala zrakoplovnu školu, naglašava da je Diolecijanov grad silno zavoljela, te da ne bi imala baš ništa protiv da se jednoga dana vrati u Split živjeti. A iz toga opet prozlazi da su joj Dalmatinci najdraži tipovi muškaraca. Svjetski izbor je u Poljskoj 6. prosinca, a tamo će se predstaviti u nacionalnoj haljini i večernjim haljinama koje za nju izrađuje poznata modna dizajnerica Mirsada Jureša („Mistic Exclusive“).

Fotografije: Tomislav Beroš & Josip Čekada

Šminka: Beauty studio „Maat“
Haljine: „Mistic Exclusive“
Mjesto snimanja: Vodice, hotel Punta & hotel Imperial Park

Zahvaljujemo: Zlatarnica „Prahin“, Modni nakit MaYa (Marijana Maja Petrović), Hair&beauty care “Dis-prom“,
Kozmetički salon za njegu lica i tijela “La Coullise” (Ivana Petrović)

 

Ostavi komentar