Florencia Cassi

 

Rođena Argentinka iz Cordobe, umjetničkog imena Flor Cassi, od svoje petnaeste godine radi kao model. Isprva joj je to bio hobi, zatim posao sa strane uz školovanje, a nakon završetka fakulteta, ova diplomirana nutricionistkinja seli se u Meksiko gdje nastavlja svoju profesionalnu karijeru kao model u raznim časopisima, televizijskim reklamama, glazbenim spotovima i tv serijama.

Za neke od svojih najvećih strasti ističe poeziju, dok fitness i sport smatra upravo neophodnim, bila to odbojka ili vožnja na biciklu ili skejtu. Iznimno voli meditaciju i jogu, ti trenuci pomažu joj, kaže, da ima čiste misli i duhovnu ravnotežu. Vesela je osoba koja obožava humor, slušati i pričati viceve, smijati se… Inspiraciju pronalazi u mnogim slavnim osobama modnog svijeta, ali i u raznim umjetnicima poput Da Vincija, Michelangela, Vincenta van Gogha ili Pabla Picassa čija su djela kroz povijest nerijetko prikazivala žensku ljepotu.

Planovi za budućnost su joj posjetiti SAD (New York, Las Vegas, Los Angeles), Europu i u prvom redu Karipsko otočje u kojima vidi idealnu pozadinu za neke nove naslovnice, editoriale, ali i video uratke za svoj budući You Tube kanal ili reality show. A dok se to ne dogodi, uživajmo u fotografijama snimljenim posebno za naše jesensko izdanje, pa da se zamotani u dekicu i pijuckajući omiljeni čaj, bar nakratko vratimo u ne tako davno, ali već zaboravljeno ljeto.

Fotografije: Luis Gomez (Universe 137 Studios)
Odjeća: Beme clothing (Ivannia Mora – osnivačica i kreativna direktorica)

Ostavi komentar