Ema Gračan

Rođena je Riječanka s adresom u Lovranu, a stomatologiju studira u Osijeku. Ema Gračan (20) u slobodno se vrijeme bavi modelingom i u tome istinski uživa. Kao djevojčica najprije je krenula na balet, a poslije se prebacila na moderni ples. Tri godine bila je članica Opatijskih mažoretkinja s kojima je osvojila pregršt zlatnih medalja na državnim i međunarodnim smotrama.

Osim plesa, Ema je sa starijom sestrom Laurom trenirala i odbojku u OK “Opatija”. Uza sve to, završila je i Osnovnu glazbenu školu “Mirković”, smjer klavir, te se vrlo rado opušta svirajući u pratnji mlađe sestre Alme koja svira violinu. Zimi voli skijati, a ljetne praznike provodi na otoku Krku, u predivnom Vrbniku, rodnom mjestu njezinog djeda.

Ema je nosila revije poznatih hrvatskih dizajnera, a već je četvrtu godinu za redom zaštitno lice estetskog centra “Eternity” u Matuljima, kao i kozmetičkih proizvoda dr. Vivian Jurković. Prije tri godine najprije je osvojila titulu Kraljice Jadrana, a onda i krunu Kraljice Hrvatske. Sve to skupa i više je nego dovoljno da Emu predstavimo na stranicama našeg magazina.

Fotografije: Lana Polić
Šminka: Ibeauty studio Rijeka (Iva Berišić)
Frizura: Salon Domino (Rijeka)
Odjeća: Katarina Mamić Design (Zagreb)
Interijer: Amadria Park Hotel Milenij (Opatija)

Ostavi komentar