Dreamscapes by Lufthansa

Dreamscapes kampanja promovira Lufthansine destinacije na dugim rutama.

Pod sloganom “očekujte neočekivano”, Lufthansa je pokrenula “Dreamscapes 2.0” online kampanju. Njezin centar je web stranica lufthansa-dreamscapes.com kojoj je cilj promovirati neke od Lufthansinih novih dalekih destinacija. Link stranice se distribuira putem lh.com, posebnog newslettera i kanala društvenih stranica zrakoplovne tvrtke.
“Dreamscapes 2.0” je prilagođeni i optimizirani follow-up nagrađivane kampanje i razvijen je u suradnji s reklamnom agencijom Degordian. Nova web stranica zadovoljava individualne potrebe korisnika za informacijama i inspiracijom kroz nekoliko kreativnih mogućnosti. Njegove interaktivne komponente, kao što su video i grafika, optimizirane su za različite uređaje i prilagođavaju se lokaciji korisnika. Početna stranica nudi detaljne informacije za svako odredište i individualne informacije za svakog korisnika, praćene motom “očekujte neočekivano”. Osim toga, korisnici mogu izravno rezervirati neku od ponuđenih destinacija.

Kampanja se obraća ljudima koji su zainteresirani za interkontinentalne destinacije za odmor i koji žele ugodno doživjeti dugotrajne letove. Jedna od novih destinacija na kojoj je fokus u ovoj kampanji je San José. Grad je savršena točka za istraživanje Kalifornije, a nudi i mogućnost da vidite iznimna mjesta kao što su Nacionalni park Yosemite i jezero Tahoe.

Od 1. srpnja, Lufthansa ima pet direktnih letova tjedno iz Frankfurta u ovaj grad u srcu Silicijske doline. Zračna luka San José dobra je alternativa za San Francisco zračnu luku koji se nalazi dalje na sjeveru i trenutno se razvija u međunarodno čvorište.

Ostavi komentar