Deniss Grgić

Već je nekoliko godina u samom vrhu hrvatske influencerske scene: Deniss Grgić prava je instagram zvijezda (deniss_jo_dena) i model o kojoj priča cijela Hrvatska.

Iako se danas radi o već ozbiljnom zanimanju u kojem se vrte ozbiljni novci, za postati influencer ne postoje ni škole ni fakulteti, no veoma je važna poslovna inteligencija, pregovaračko umijeće, sposobnost kreativne prezentacije, poznavanje poslova srodnih kreiranju sadržaja i stalna briga o imidžu i svom tijelu. Deniss, pak, poručuje kako je visoko obrazovanje temelj uspjeha u svakom poslu, pa tako i kod infuencera. Već dugo je nezaobilazno lice u brojnim glazbenim videospotovima i reklamnim kampanjama poznatih brendova, bilo da se radi o jumbo plakatima, internet kampanjama ili nacionalnim televizijama. Pretprošlo ljeto proglašena je najljepšom predstavnicom navijačica na svjetskom nogometnom prvenstvu…

Ono što je krasi njezin je klasični, izvanvremenski modni izričaj koji slavi ljepotu žene u svoj svojoj punini. Glamur starog Holywooda povezan s profinjenim i elegantnim mediteranskim stilom, stavlja naglasak na njenu prirodnu ljepotu i seksipil koji se ne mogu kupiti. Upravo je zato broj posjetitelja na društvenim mrežama ove Koprivničanke livanjskih korijena sa stalnim boravkom u Zagrebu, brzo došao do  60 000 pratitelja i stalno raste, a svjetla reflektora u ovoj godini okrenula su se na nju. U vrijeme kad su androgeni modeli zamalo pa postali definicija ženske ljepote u novom tisućljeću, pojavila se Deniss da nas podsjeti kako će klasika uvijek ostati klasika, jednako kao što je neprolazna klasična ljepota i „stare dame“, zagrebačkog hotela Esplanade u kojem smo napravili ovaj prekrasan photo shooting.

Fotografije: Violeta Juras
Tekst: Stjepan Juras
Frizura: Studio Marcela, Ilica 49 (Zagreb)
Beauty Salon: Lalaland, Vlade Gotovca 7 (Zagreb)
Roza i petrolej haljina: Ivana Jurić Design, Ilica 49 (Zagreb)
Zelena haljina: Must Have by N, Bosanska Gradiška (BiH)
Nakit: Prahir, Ilica 43 (Zagreb)
Satovi: Watch Centar, Arena Centar, Vice Vukova 6 (Zagreb)
Interijer: Hotel Esplanade, Antuna Mihanovića 1 (Zagreb)

Ostavi komentar