De Lena: kolekcija „Božić“ s mirisom Mljeta

Milena Ulić, poznatija pod umjetničkim imenom De Lena svojim jedinstvenim nakitom od čipke ostvarila je zavidne rezultate i uspjela spojiti čak tri kontinenta. Zanimljiva priča o uspjehu dogodila se  nakon nastupa na manifestaciji Europe Future Fashion, kada je njezin nakit otputovao u Ameriku na Plitzs New York Fashion Week i Charlotte Fashion Week. Predstavljanje američkoj publici otvorilo joj je vrata svjetskog uspjeha.

Dvije godine, ova talentirana dizajnerica sponzor je ženskih nagrada na VIMA Music Awardsu u Kuala Lumpuru čime je postala jedina Hrvatica kojoj je omogućeno sponzorstvo ovako jednog prestižnog događaja. Osim što si je priskrbila ogroman publicitet, Milenin nakit je izvrstan ambasador Hrvatske kao atraktivne i predivne turističke destinacije. Upravo iz tog razloga kolekcijama je dala imena naših domaćih gradova, Hvara i Omiša (Almissa) kako bi što bolje iskoristila zainteresiranost za svoj dizajn u korist zemlje iz koje dolazi.

Nakon Hvara i Omiša, izabrala je Mljet kao novu turističku destinaciju/inspiraciju te napravila kolekciju „Božić“ s potpisom ljubavi, okusom soli i mirisom mora. „ Može li biti ljepšeg poklona od mora, kada hladna zima nazebe ruke, gradovi dobilju svečano blagdansko ruho, uz miris kuhanog mira, osjetiti spokoj pučine, još jednom vidjeti naljepši zalazak sunca u daljini, udahnuti još jednom sve one mirise bilja na putu do plaže“  – rekla je dizajnerica čiji radovi oduševljavaju stotine posjetitelja dalmatinske obale.

Njezini proizvodi napravljeni sa posebnom ljubavi, oblikovani su u pomalo netipične orginalne proizvode: 100% ekoloških sirovina i autohtonog bilja organskog podrijetla. Jastuk od lavande za mirisne snove cijele godine, amfora da krasi dnevni boravak i čuva uspomene, sapuni koji pri svakom dodiru isijavaju, pružaju osim perfektne njege za vaše lice ili tijelo, dio ljeta, miris sutona.Voštane svijeće napunjene školjkama, baš onakvima kakve ste kao dijete skupljali na ljetovanju Ili jednostavno lavanda za ormar da svako otvaranje ormara mirisom napuni dušu…

Više o De Leni i njezinoj božićnoj kolekciji  možete pronaći na http://milenaulic.com/shop.html

Ostavi komentar