Ema Gračan

Ema ima 17 godina, rođena je u Rijeci, živi u Lovranu i učenica je trećeg razreda Srednje talijanske škole u Rijeci (SMSI). Najdraži predmeti su joj kemija i matematika, pa se bavi mišlju da upiše studij farmacije u Firenzi ili ju možda modni svijet odvede na studij u Milano. Kao mala djevojčica bavila se je najprije baletom, a onda i modernim plesom. Tri godine bila je članica Opatijskih mažoretkinja s kojima je osvojila pregršt zlatnih medalja na državnim i međunarodnim smotrama. Danas, sa starijom sestrom Laurom, u slobodno vrijeme igra odbojku za Odbojkaški klub Opatija. Ema je završila i Osnovnu glazbenu školu „Mirković“, smjer klavir i vrlo rado se opušta svirajući u pratnji mlađe sestre Alme koja svira violinu.

Iako joj je tek sedamnaest godina, Ema je već nosila revije poznatih hrvatskih dizajnera. Ove godine nosila je kolekciju Ivice Skoke na Bipa Fashion.hr-u, na riječkoj „Extravagant gala by Eternity“ nosila je reviju dizajnera Juraja Zigmana, a već je dvije godine zaštitno lice i ambasadorica estetskog centra „Eternity“. Zimi voli skijati, a ljetne praznike provodi na otoku Krku, u predivnom Vrbniku, rodnom mjestu njezinog djeda.

Fotografije: Josip Čekada
Make up: Nina Nikčević
Zahvaljujemo: Frizerski salon „Dota“ (Šetalište M. Tita 35, Lovran), Estetski centar „Eternity“ (Kvarnerska cesta 47a, Matulji),
Tijara model management (Pula), Vila Panorama (Sonimed d.o.o., Vrbnik), Restoran Commodore (Liburnijska bb, Ičići)

Ostavi komentar