Natali Dizdar u zagrebačkoj Tvornici

Novi fantastičan singl Mjesto za jedno, svojevrsni nastavak velikog hita Grijeh iz radionice Dina Šarana dugogodišnjeg suradnika i  autora velikih hitova Stranac, Ne pitaj, Mjesto za dvoje.

final_net5-jsSjajna glazbenica, miljenica radijskog etera, novim singlom najavljuje svoj treći studijski album, te u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika po prvi puta će održati koncert  9.12.2016. s početkom u 22 h, u Tvornici kulture.

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, sjajna glazbenica predstavit će svoj odabrani program, premijerno izvesti novi single Mjesto za jedno i objediniti svojih proteklih 13 godina glazbene karijere.

Dugogodišnju karijeru obilježila su dva studijska albuma, ZKM live cd/dvd, te značajne suradnje i veliki hitovi poput: Ne daj, Zamijenit ću te gorim, Stop, Gazio si me, Grijeh, Stranac, uključujući i zadnja dva sjajna singla Iluzionist i Ne reci zauvijek, autorska uratka same Natali Dizdar i Vladimira Mirčete, a koja će se naći na novom, trećem studijskom albumu.

 

MJESTO ZA JEDNO

Glazba/tekst: Dino Šaran

Aranžman: Đani Pervan

Produkcija: Pavle Miholjević/Jura Ferina

Nakladnik: Agapa, 2016.

Izvršna produkcija: Gordana Bosak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavi komentar