JET SET PREPORUKE: Restorani

3 krune

restoranagavaRESTORAN AGAVA

Mirno, suptilno mjesto u srcu Zagreba, gdje ćete osjetiti privlačnost na prvi pogled: boje, glazbu, delicije. Zimi možete uživati uz svjetlost svijeća u predvečerje ili doći na ručak i promatrati Tkalčićevu, najpitoreskniju ulicu u gradu, koja skriva mnoge anegdote. Kad zatopli, velika terasa otkriva šarm. Puna zelenila idealna je za lagani ručak ili  večeru uz svijeće. Blage terazije; stolovi na različitim razinama stvaraju poseban ugođaj. Agava je jedno od autentičnijih mjesta u Zagrebu i ako tražite mjesto za provesti posebne trenutke s najbližima ili ugostiti poslovne partnere – zaista bez pretenzija tvrdimo kako ste na pravom ste mjestu.

Web: www.restaurant-agava.hr
Mail: restaurant.agava@gmail.com
Tel: +38591 222 7778

3 krune

restoranrivicaRESTORAN RIVICA

Priča o Restoranu Rivica priča je o obiteljskoj posvećenosti ugostiteljskom i restoraterskom poslu. Ovo je priča o strasti, trudu i opstojnosti. Istovremeno ovo je priča o stalnosti tih općih vrijednosti i mijenama koje nosi svaka generacija, svako vrijeme, a koje se zrcale na tanjuru, u čaši i u osmjesima zadovoljnih gostiju. Na sjenovitoj terasi s pogledom na lučicu osjeća se duh none Mare, s kjom je cijela priča oko restorana Rivica i započela, kao osuvremenjena poveznica strasti i posvećenosti, a napose duh vrhunske gastronomije kao životnog puta prvenstveno, a onda i stručnog odabira. ‘Rivica…..Mala riva za veliki hedonizam’.

Web: www.rivica.hr
Mail: info@rivica.hr
Tel: +38551 846 101

3 krune

konobabuscinaKONOBA BUŠČINA

Konoba Buščina godinama gradi priču nudeći gostima domaću istarsku kuhinju uz jednostavnu filozofiju; držati se sezonskih namirnica i sezonskih jela. Iz tog se razloga meni tijekom godine neprestano nadopunjuje i mijenja, što znači da ćete kod njih uvijek moći kušati nešto novo. Ovo je obiteljski posao izrastao na strasti i predanosti sasvim običnih ljudi, i upravo je nepretencioznost onaj poseban sastojak ove konobe. Oni jednostavno žive ono što vole. Ambijent je prilagođen svima; poslovnim ljudima, parovima i obitelji s djecom. Upravo za potonje uređeno je dječje igralište kako bi roditelji mogli provesti opušteno popodne.

Web: www.konoba-buscina.hr
Mail: info@konoba-buscina.hr
Tel: +38552 732 088

3 krune