Petra Oreč

Ako ste se, gledajući popularni glazbeni projekt HRT-a, emisiju „A strana”, zapitali tko je Petra Oreč, tridesetjednogodišnja atraktivna pjevačica impresivnih glasovnih mogućnosti, zasigurno niste jedini. Štoviše, time ste samo zagrebli ispod površine.

Osim što divno pjeva, Petra je već tri godine vlasnica marketinške agencije i izdavačke kuće „Jupiter Media”, a kao grafički dizajner već je dvaput nominirana za nagradu Porin. Ponosna je na progres i rast svoje tvrtke koja svakodnevno kreira nove metode oglašavanja uz individualan pristup klijentima, posebice u medicinskom sektoru. Upravo zbog toga uskoro pokreće platformu za pacijente, gdje ćete moći na jednostavan način doći do vrijednih informacija koje će im online dijeliti izravno liječnici te će se na taj način puno lakše informirati o svom zdravstvenom stanju i puno brže pronaći moguća rješenja. Prelijepoj Petri glazba i sport svojevrsni su aktivni odmor od posla: uz snimanje i live nastupe, igranje badmintona daje joj dodatnu energiju, kao kompenzaciju za vrijeme provedeno u uredu.

Svojim otvorenim i ekstrovertnim pristupom, rado upoznaje nove i zanimljive ljude. Kreativnošću i otvorenošću prema novim stvarima i idejama, svoj posao ne gleda strogo kao posao, već kao svojevrsni poligon za igru gdje može prezentirati ideje, otkrivati nove ljude, upotrijebiti nove metode i izmisliti nove alate kojima te iste ideje ispunjava i realno prati ishode. Njezin nadasve poseban rock and roll izričaj i buntovni stav odražavaju se i u njenoj poslovnoj lucidnosti. „Ljepota današnjeg marketinga jest u tome da su svi rezultati mjerljivi, kao i u sportu. Ako ti ne ide, moraš ili nešto mijenjati ili raditi više na sebi. U svemu što radim ja istinski uživam i svaki novi dan, svaka nova prepreka meni su izazov, gušt mi je to savladati“ – rekla nam je na kraju Petra, dodavši da pogledamo novogodišnje izdanje emisije „A strana” gdje će nam pjesmom poželjeti sretnu i uspješnu 2020. godinu.

Fotografije: Violeta Juras
Tekst: Stjepan Juras
Zahvaljujemo: Brunch & Caffe baru „Verde“ (Zagreb, Ul. Petra Berislavića 18)

Ostavi komentar