LJEPOTICE: Petra Bartulović

 

Pictorial ovog broja krasi prelijepa Petra Bartulović, 30-godišnja Splićanka sa stalnim prebivalištem u Londonu. Ova uspješna mlada djevojka s dva završena fakulteta, danas je poduzetnica, ali se i dalje rado bavi modelingom.

„Sve vrste fashion modelinga uvijek su me zanimale, no alternativni modeling je ono čemu ću se uvijek rado odazivati i u čemu ću najviše uživati“, kaže uvijek nasmijana Petra, te dodaje kako joj uza sve obveze nije ni najmanje teško sate provoditi ispred objektiva kako bi na zanimljivim mjestima uz kreativne fotografe, raskošne kostime i zanimljive teme shootinga napravila odličan set fotografija.

Modelingom se bavi godinama, surađivala je s brojnim fotografima u Hrvatskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji, kao i s brojnim odjevnim brendovima. Opuštanje od užurbane poslovne svakodnevice pronalazi u putovanjima, posjećivanju raznih privlačnih odredišta kao što su Monako, Prag, Napulj, Barcelona, Krakow, Salzburg, Köln, Leipzig, Antwerpen, Pariz, no putovanje u Iran smatra najzanimljivijim dosad.

U London je prvi put otišla 2009. i u grad se zaljubila na prvi pogled. Nakon završenog diplomskog studija psihologije na Sveučilištu u Zagrebu i posla psihologa u Kliničkom centru Dubrava, svoju struku usavršava na Queen Mary University of London. Uvijek će reći da su Split i Dalmacija njezina prva i prava ljubav i da se nigdje na svijetu ne može osjećati ugodnije i opuštenije nego kad se vrati u svoj rodni grad. Teretana i joga neizostavni su dio njezine svakodnevice, baš kao i kuhanje u kojem kombinira iskustva dalmatinske “spize” i tradicionalne britanske kuhinje.

Fotografije: Violeta Juras
Tekst: Stjepan Juras
Styling: Phaze Clothing

Ostavi komentar